Obzirom na situaciju vezano za ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa bolesti COVID-19 predsjedništvo ZŠRU VUkovar donijelo je odluku o zatvaranju svih ribolovnih voda kojima upravlja ZŠRU Vukovar. Ova odluka donešena je po napucima i pravnim aktima od strane Stožera civilne zaštite RH dana 21. ožujka 2020. godine, a na temelju članka 22.a Zakona o sustavu civilne zaštite (N.N. 82/15, 118/18 i 31/20) te na shvaćanju ozbiljnosti situacije vezano za širenje virusa.

Na ovaj način želimo zaštiti sve naše članove kao i ribočuvare od moguće infekcije. Provedbu ove odluke će vršiti ribočuvarska služba u suradnji sa kriznim stožerom civilne zaštite i policije. Još jednom molimo sve ribolovce da se pridržavaju uputa i odluka te da svojim postupcima ne dovode u opasnosti sebe i druge, a i kako bi izbjegli zakonske i novčane sankcije. 

Obavijest o povlačenju ove odluke biti će promptno objavljeno na službenim stranicama ZŠRU Vukovar kao i na lokalnim radio postajama čim to stručne službe dozvole.

 

Zajednica ŠRU Vukovar

 

Ostanite doma, ostanite zdravi!

Bistro!

Javljamo svim našim čalanovima da je naš prijatelj, dugogodišnji djelatnik u športskom ribolovu, počasni član te predsjednik stegovne i natjecateljske komisije Ivan Selak preminuo. Počivao u miru.

osmrtnica

Pozivamo sve zainteresirane na 16. otvoreno prvenstvo lova ribe udicom na plovak koje će se održati 05.08.2019. Za sve informacije pogledajte na plakatu niže. Očekujemo vas uz ribički pozdrav Bistro!

 

Obavijest ribičima,

molimo sve koji imaju bilo kakvu građevinu, splavove, pontonce na trećoj tabli na "Grabovu" (od drvenog mostića do nove negoslavačke brane) da ga sami rastave i uklone jer kad krenu radovi i bageri počnu uređivati desnu stranu obale za iste ne odgovaramo.

Unaprijed hvala uz ribički pozdrav Bistro!

Ribolovna voda Stara Vuka biti će zatvorena 13.04.2019. (subota) radi natjecanja

Zatvaramo ribolovne vode "Grabovo", "Dobra voda", "Bečka Lovas" od 30.03.2019. do 10.04.2019. u 06:00 h